Köpa byggställning till min firma i Jönköping

Ska köpa in en byggställning till min firma i Jönköping

Du kanske tror att man som litet byggföretag inte behöver ge bra service. Men om du vill bli framgångsrik måste du göra det lilla extra för dina kunder. Det innebär att vara i tid, hålla tidsfrister och svara på deras eventuella frågor och alltid vara professionell och tillmötesgående. Behandla dina kunder på samma sätt som du själv vill bli behandlad brukar jag säga. De kommer att uppskatta det och det är mer sannolikt att de kommer att använda dina tjänster i framtiden.

Jag utför en hel del fasadarbeten, sätta upp ny fasad, renovera fasad och en del målningsarbeten av fasad.

För att kunna göra detta på ett effektivt och säkert sätt så behöver jag använda mig av byggställningar för att kunna utföra mitt arbete.

En byggställning är en tillfällig konstruktion som används när man ska arbeta på höjden. Om du arbetar med en fasadrenovering behöver du en ställning för att kunna slutföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt. Det finns många olika typer av ställningar så det gäller att välja den som passar bäst för projektet.

Om du inte är bekant med hur man använder en byggnadsställning så kan jag säga att man måste välja rätt typ av ställning men också ha rätt planering och förberedelser för att det ska bli bra.

Fram tills nu har jag hyrt byggställningar när jag får in ett uppdrag och så får kunden betala för hyreskostnaden. Att hyra har sina fördelar, bland annat att man inte binder upp kapital. Det finns dock även ett par nackdelar med att hyra byggställningar. Dels så måste du åka extra för att hämta upp och lämna ställningen, du måste lägga ner tid på att ringa och beställa ställningen och du måste hantera fler fakturor när hyran ska betalas. Du blir också lite mindre flexibel eftersom du inte har ställningen hemma och kan åka ut snabbt.

För att slippa alla nackdelar med att hyra så har jag nu bestämt mig för att köpa en byggställning så jag kan ge mina kunder snabb service. Jag har mitt företag i Jönköping och det är också där jag har mest uppdrag.

Jag googlade på ”byggställning Jönköping” och hittade ett företag som heter Hana som säljer byggställningar här som jag har kontaktat. De har gett mig en offert på en ställning som motsvarar det jag behöver och då de hade bra priser så kommer det nog bli så att jag slår till på en byggställning från det företaget.

Det känns som att det kommer att bli en hel del uppdrag nu under våren, har fått många förfrågningar så det blir till att kavla upp ärmarna och kötta på som man säger 🙂