Företagsresor

Företagsresa

I maj åker vi till Italien med jobbet. Det blir en veckas upplevelserik företagsresa med vårt team. Förutom att besöka några av Italiens mest intressanta städer så har vi också bokat in ett besök på en konferensanläggning utanför Milano. Detta kommer att bli en fantastisk resa som jag längtar efter redan nu!

Det är en stor fördel att resa med sina kollegor. Man lär känna varandra på ett annat sätt och man knyter nya band. Det blir också enklare att jobba ihop under resan, samtidigt som man har roligt tillsammans. Jag ser fram emot att dela denna upplevelse med mina kollegor!

Resandet ger mig alltid nya idéer och inspiration till mitt arbete. Dessutom är det ett bra tillfälle att knyta nya kontakter och får nya idéer. Jag är säker på att denna resa kommer att bli minst lika givande som alla andra resor jag har gjort med jobbet.

Jag åker gärna på företagsresor och skulle rekommendera det till alla som har möjlighet. Detta är ett perfekt tillfälle att lära känna sina kollegor på ett annat sätt, och samtidigt få jobba ihop på ett nytt och spännande sätt. 

Att åka på en företasresa är också bra för teambuildning. 

Det finns olika saker man kan göra på en resa och det är en bra aktivitet för att lära känna varandra bättre. Man kan besöka olika platser, se sevärdheter och uppleva nya saker tillsammans. Detta hjälper till att stärka banden mellan personerna i gruppen. 

Det är viktigt att ha ett bra team när man jobbar tillsammans på ett projekt och teambuildning är bra för att skapa ett starkare team. Att planera en resa är en bra aktivitet för att göra detta.

Det finns olika saker man kan göra när man åker på resa och det är viktigt att man planerar aktiviteterna innan avresan. Man kan besöka sevärdheter, göra sightseeing och uppleva nya saker.

Vår resa till Milano och Italien kommer bli fantastisk, tänk att få besöka Italien i maj månad när allting slår ut i blom!

Vi har bokat vår företagsresa hos AKI Travel som är en affärsresebyrå som hjälper företag att resa. De har bra service och är kunniga och har koll på allt som är reserelaterat. 

Så, nu är det dags att börja öva in lite italienska fraser så man kan göra sig förstådd när vi landar i Milano.